Sportmassage

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Sportmassage

 "sport" Massage is o.a. geschikt voor mensen die:   
   

                                                                                                                       
Blessuregevoelig zijn
Stressklachten hebben
hoofpijnklachten hebben
Schouder/ nek/ rugklachten hebben
Lichamelijk zwaar werk verrichten


 resultaat:
·       Sportprestaties worden beter.
·       Werken wordt zelf gemakkelijker.
·       Pijn wordt minder en kan zelfs over gaan.
·       Bij stressklachten ontspanning in de spieren.
·       Spieren worden soepeler, daardoor en betere doorbloeding en meer energie.

Wanneer sportmassage? sportmassage is goed voor het lichaam voor, tijdens of na een inspanning. Die inspanning hoeft dus niet alleen geleverd te worden tijdens het sporten. Dit kan ook tijdens de dagelijkse bezigheden zijn. Als je last van stijve spieren, vermoeide armen, benen of rug hebt door sporten of door je dagelijkse activiteiten. Klachtenbehandelingen of ter ontspanning… massages zijn allen gericht op het positief zelfherstel van de disbalans in uw lichaam.

Spierverharding/verkorting. Opsporing en behandeling van Spierverharding/verkorting komt vaak voor bij sporters en mensen die lichamelijk zwaar werk verrichten. Dit komt door overbelasting. Belasting intensiteit is te hoog in verhouding tot de rust/herstel periode. Massage en rekoefeningen zullen helpen om de spieren weer te herstellen

Intake en functie onderzoek. Voor de eerste behandeling vindt er een intake plaats  telefoniche over klachten en eventueel medisch verleden. Naar aanleiding van de intake kan er een functie onderzoek worden afgenomen in de prakrijk. Het behandelplan wordt hierop gebaseerd. In sommige gevallen kan ik u adviseren naar een andere hulpverlener te gaan, bijvoorbeeld een arts of een fysiotherapeut.


Voor tarieven  klik hierop!


Door een goede massage blijf je bewegen.

 

massage sneek