Voeding afvallen

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Voeding afvallen

Voedingsdeskundige,
  
Een voedingsdeskundige wordt ook wel een voedingscoach genoemd.
En is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen op het gebied van gezonde voeding. 
De hulp van een voedingsdeskundige gaat verder dan advies over gezonde voeding alleen. Ook een gezondere levensstijl speelt een belangrijke rol.
Alleen gezond eten is immers niet voldoende om af te vallen.
Een voedingsdeskundige helpt mensen bij het in kaart brengen van de mogelijkheden om gezonder te leven. Hierbij is een juiste balans in het voedingspatroon van een cliënt van groot belang. Tijdens deze periode worden er regelmatig afspraken ingepland om de voortgang van een cliënt te monitoren. Waar nodig zal ik het nieuwe eetpatroon van de cliënt aanpassen. 
Let op! Dit is geen dieet maar door kleine aanpassingen wordt er een gezonder eetpatroon aangeleerd.
Deze gezondere etenswaren koopt u gewoon bij uw eigen supermarkt. D.m.v. kleine aanpassingen in uw voeding naar een gezondere leefstijl.


Het voedingsadvies: van mij is gezond, gevarieerd, regelmatig en voldoende en gebaseerd op de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. Het is geen dieet, maar het leert u, hoe u gezond eet. Een eetpatroon dat past bij uw lichaam en dat u, uw leven lang vol kunt houden, doordat u lekker en verantwoord eet, maar zeker geen hongergevoel heeft. 

Mijn voedingsadvies: Ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Daarnaast leert utijdens het programma meer over voeding en hoe u balans creëert in uw nieuwe eetpatroon. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van uw lichaam, naar de intensiteit van uw werk én het aantal uren dat u bijvoorbeeld sport. Een uniek gezond voedingsadvies voor u op maat gemaakt!
 

Share our website