Voeding


Sneek,Voedingsdeskundige  

Een voedingsdeskundige wordt ook wel een voedingscoach genoemd en is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen op het gebied van gezonde voeding. Vaak gaat de hulp van een voedingsdeskundige verder dan advies over gezonde voeding alleen. Ook een gezondere levensstijl wordt voor advies voorzien.  Alleen gezond eten is immers niet voldoende om af te vallen Een voedingsdeskundige helpt mensen bij het in kaart brengen van de mogelijkheden om gezonder te leven. Hierbij is een juiste balans in het voedingspatroon van een cliënt van groot belang. Tijdens deze periode worden er regelmatig afspraken ingepland om de voortgang van een cliënt te monitoren. Waar nodig zal ik het nieuwe eten van de cliënt aanpassen. Let op! Dit is geen dieet maar door kleine aanpassingen wordt er en gezonder eetpatroon aan geleerd. Deze gezondere eet producten koop je gewoon bij je eigen supermarkt. D.m.v. kleine aanpassingen  in je voeding naar een gezondere leefstijl.

Het voedingsadvies: van mij is gezond, gevarieerd, regelmatig en voldoende en gebaseerd op de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. Het is geen dieet, maar het leert jou hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je je leven lang vol kunt houden, doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen hongerlijdt.

Mijn voedingsadvies: Ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het programma meer over voeding en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe eetpatroon. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van jouw lichaam, naar de intensiteit van jouw werk én het aantal uren dat je sport. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt!

Voor
tarieven klik  hier op.

Wilt u een afspraak? Of heeft u een vraag neem dan contact op!

Share our website