Slaapmassage

Slapen is net zo belangrijk als eten en drinken. Bovendien slapen we steeds minder per nacht. Het aantal mensen met slaapproblemen neemt toe. Deze massage is ook goed voor mensen die moeilijk slapen.

Men spreekt pas van slapeloosheid wanneer iemand zonder duidelijke reden dagenlang last heeft om in slaap te raken of ‘s nachts geregeld wakker wordt, en wanneer dit ook overdag zijn weerslag heeft. Wat als gevolg heeft dat de  R.E.M slaap niet bereikt wordt. Het lichaam kan zich hierdoor niet herstellen en wordt oververmoeid wakker.

Wie last heeft van slapeloosheid kan het volgende ervaren.

Vermoeidheid- Neerslachtigheid,  Hoofdpijn – Mindere weerstand,  Geheugen en concentratie problemen, Slaperigheid overdag en snel geïrriteerd zijn.

Door een goede slaapmassagenachtrust komt je lichaam weer in balans en herstelt na een drukke of inspannende dag. Tijdens de nachtrust maakt het lichaam de meeste antistoffen aan. Maar ook veel chemische stoffen voor de heropbouw van weefsels. Je kunt hierbij denken aan het groeihormoon.

Slaapmassage.                                                                                                                                                
Dit is een uiterst langzame en rustige massage die het beste plannen  aan het einde van een dag in of op een avond, zodat je naar huis kunt gaan , Laat dan de ontspanning en de slaperigheid toe. Bij deze massage is het handig dat je weer opgehaald wordt en niet zelf naar huis gaat. Ook krijgt u tips mee om rustig te gaan slapen.

Ervaar wat deze massage voor u kan doen!