Massage praktijk in Sneek “massage geregeld”.

 Mijn naam Alie Remery en 49 jaren jong. Geboren en getogen in Sneek.  Ik heb grote interesse in het  menselijke lichaam vandaar ook de studie sportmassage en NLP opleidingen. Lichaam en geest gaan immers samen. Ook ik heb rug klachten gehad en weet als geen ander hoe goed massage werkt op je lichaam.

Regelmatig volg ik bijscholing, voor de nieuwste informatie en om dit toe te passen in de praktijk. Als sportmasseur heb ik een goede anatomie en fysiologie leer gehad.  Wat ik geleerd heb kan ik prachtig omzetten in mijn eigen praktijk. Naast werk in een grote zorginstelling heb ik massage geregeld. Deze hobby is uit de hand gelopen. Zo goed dat ik zelf minder werk in de zorginstelling. Nu heb ik hier een prachtige balans in gevonden. Dus voel je echt welkom bij mij.

 


Diploma:

  • Sportmassage NGS (Nederlandse genootschap voor sportmasseurs)
  • Sportmassage verzorging  NESM (Nederlandse examens sport massage)
  • Master Practitoiner in Neuro Lingusische Programmeren (NLP)

Certificaten:

  • Cupping therapie
  • Fybromassage therapie
  • Medical Taping Concept
  • Practitioner in Neuro Lingustiche Programmeren (NLP)
  • Gecertificeerd  Practitoiner Time Line Therapy trainer (NLP)

opleiding in 2018 voor Dorn therapie.


 Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) is als enige door het ministerie van Volksgezondheid erkend voor het afnemen van het examen sportmassage. Het NGS masseert door het hele land bij grote sportevenmenten.