Cellulitismassage en Bindweefselmassage

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Cellulitismassage en Bindweefselmassage

Cellulitismassage en Bindweefselmassage

Cellulitismassage - bindweefselmassage is een stevige massagebehandeling die gericht is op het verminderen van cellulitis op verschillende delen van het lichaam. Door de behandeling kan de omvang van het lichaam in cm verminderen, hoewel er geen kilo's verloren gaan. Het resultaat is te zien na 4 behandelingen en het eindresultaat is een verbeterd gevoel.
Deze behandeling is een uitstekende manier om de huid en de doorbloeding te verbeteren. Het activeert de huidstofwisseling. D.m.v. deze manier van masseren wordt het collageen sterk gestimuleerd waardoor de huid beter wordt doorbloed en voeding krijgt. De huid wordt hierdoor strakker en gaat weer elastischer aan voelen. Natuurlijk moet je meer doen! Meer bewegen, goede voeding en water drinken.

Belangrijkste oorzaken: kan zijn het vrouwelijke hormonen, slechte doorbloeding, alcohol, geraffineerde suikers en cafeïne. Deze stoffen dragen in het lichaam bij voor een opeenstapeling giftige stoffen in het lichaam. Erfelijkheid kan hier ook een rol bij spelen. Bij mij in de praktijk wordt deze massage gedaan met cuppingmassage. En je kunt advies op maat krijgen over je voeding. 

Ervaring klant

tarieven