Cellulitismassage en Bindweefselmassage

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Cellulitismassage en Bindweefselmassage

 

Cellulitismassage en Bindweefselmassage
 
Weg met die vervelende putjes op jouw billen, benen, armen, buik of dijen. Dit kan met cellulitismassage. Dit is een stevige massage en kan soms een beetje gevoelig zijn. Op dit moment een zeer populaire behandeling. De meeste vrouwen brengen cellulitis nog steeds in verband met vet. Cellulitis bevindt zich op plaatsen waar vetcellen opgezwollen zijn, maar het probleem kan echter niet alleen door vermageren worden opgelost worden. Cellulitis hangt samen met een slechte werking van de bloedsomloop, meer bepaald van de plaatselijke microcirculatie. Het lichaam slaat haar vet op daar waar de microcirculatie het slechtst is. Vandaar dat veel vrouwen wat voller zijn aan de heupen, de billen en de buik. Niet alleen de vetten raken geblokkeerd op deze plaatsen, ook afvalstoffen en vocht blijven hier klem zitten. Zowel verslapping, stea als cellulitis kunnen behandeld worden. Het resultaat is na 4 behandelingen al te echt te zien. Deze behandeling is ook geschikt als je behoorlijk bent afgevallen. Eindresultaat dat je na deze behandeling beter gaat voelen. Kilo’s gaan er niet af maar de omvang van je lichaam in cm kunnen wel plaatselijk verliezen.
Laat de sinaasappelhuid voorgoed verdwijnen met behulp van massage.
 
Deze behandeling is een uitstekende manier om de huid en de doorbloeding te verbeteren. Het activeert de huidstofwisseling. D.m.v. deze manier van masseren wordt de collageen sterk gestimuleerd waardoor de huid beter wordt doorbloed en voeding krijgt. De huid wordt hierdoor strakker en gaat weer elastischer aan voelen. Natuurlijk moet je meer doen! Meer bewegen, goede voeding en water drinken.

Belangrijkste oorzaken: kan zijn het vrouwelijke hormonen, slechte doorbloeding, alcohol, geraffineerde suikers en cafeïne. Deze stoffen dragen in het lichaam bij voor een opeenstapeling giftige stoffen in het lichaam. Erfelijkheid kan hier ook een rol bij spelen. Bij mij in de praktijk wordt deze massage gedaan mbv
 cuppingmassage. En je kunt advies op maat krijgen over je voeding. 
 

Voor tarieven klik hierop!
contact 

Ervaring over Cupping en cellulitismassage klik hierop.
 

massage sneek cellulitis en bindweefselmassage