Cellulitismassage en Bindweefselmassage


Sneek, Cellulitismassage en Bindweefselmassage

 
Weg met die vervellende putje op jouw billen en benen, armen en buik of dijen. Dit kan met cellulitis massage. Deze massage is een stevige en kan soms een beetje gevoelige zijn. Op dit moment een zeer populaire behandeling. De meeste vrouwen brengen cellulitis nog steeds in verband met vet. Cellulitis bevindt zich op plaatsen waar vetcellen opgezwollen zijn, maar het probleem kan door vermageren alleen niet opgelost worden. Cellulitis hangt samen met een slechte werking van de bloedsomloop, meer bepaald van de plaatselijke microcirculatie. Het lichaam slaat haar vet op daar waar de microcirculatie het slechtst is. Vandaar dat veel vrouwen wat voller zijn aan de heupen, de billen en de buik. Niet alleen de vetten raken geblokkeerd op deze plaatsen, ook afvalstoffen en vocht blijven hier klem zitten. Zowel verlapping, stea als cellulitis kunnen behandeld worden. Het resultaat is na 4 behandelingen al te echt te zien. Behandeling is ook geschikt als je behoorlijk bent afgevallen. Eindresultaat dat je na deze behandeling beter gaat voelen. Kilo’s gaan er niet af maar de omvang van je lichaam in cm kunnen wel plaatselijk verliezen.

Laat de sinaasappelhuid voorgoed verdwijnen met behulp van massage

 
Deze behandeling is een uitstekend manier om de huid en de door bloeding te verbeteren. Het activeert de huidstofwisseling. D.m.v. deze manier van masseren wordt de collageen sterk gestimuleerd waardoor de huid beter wordt door bloed en voeding krijgt. De huid wordt hierdoor strakker en gaat weer elastischer aan voelen. Natuurlijk moet je meer doen! Meer bewegen, goede voeding en water drinken.

Belangrijkste oorzaken: kan zijn het vrouwelijke hormonen, slechte doorbloeding, alcohol, geraffineerde suikers en cafeïne. Deze stoffen dragen in het lichaam bij voor een op een stapeling van giftige stoffen in het lichaam. Erfelijkheid kan hier ook een rol bij spelen. Bij mij in de praktijk wordt deze massage gedaan door
cupping massage. En je kunt advies opmaat krijgen over je voeding. 
 
Voor
tarieven klik hier op!

Door een goede massage blijf je in bewegen.

contact 


Ervaring over cupping en cellulitusmassage.

           


 
Share our website