Klanten vertellen

  Reageer

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

bindweefselmassage
pijn in de onderrug..in 1 sessie wist Alie mij te vertellen dat mijn bekken niet gelijk stond ( terwijl ik al naar de fysio en osteopaad was geweest) en heeft dit weer recht weten te zetten. Weg pijn onderrug, een effectieve ( bindweefsel) massage en kundig advies.

Tiny de jager
23/09/2019

Sportmassage
Ben door Alie in 2 massages van mijn rugklachten afgeholpen.Beste massage die ik ooit gehad heb.Aanrader!

Douwe Reinsma
20/09/2019

Cupping massage
Ik kom nu al een jaar bij Alie en ik wil niet meer anders! Ze denkt altijd met mij mee, ook op financieel gebied, wat als student heel fijn is! Alie geeft mij sinds kort een cupping massage. Wat ik tijdens deze massage heel fijn vind is dat ze zorgt voor afwisseling, eerst masseert ze met haar handen, dan cupping en dan sluit ze het ook weer af met een massage. Het is gezellig en het werkt. Ik kan het iedereen aanraden!

Vera Goeman
12/06/2019

Bindweefselmassage
Ik kwam voor vocht in de onderbenen bij Alie, maar ze hielp me met zoveel meer. Na 2 behandelingen is niet alleen het vocht verminderd, maar ook de cellulitis. Als kadootje er bovenop heb ik sinds de massages geen last meer van restless legs. Echt super dit resultaat ik ben er ontzettend blij mee, maar nog niet klaar voor de zomer. Dus ik blijf nog even naar Alie gaan voor massages en ook gezelligheid.

Diana Kuipers
05/06/2019

massage
Ik ben nu 3 keer bij Alie geweest. En het is geweldig. Alie kan goed masseren en weet de plekken te vinden. Ik voel dat het werkt en ik kom regelmatig. Ik kan het iedereen aanraden.

mirjam wallig
30/05/2019

Massage
Kom al 3 jaar bij Alie Is een zeer vriendelijke vakbekwame vrouw Die mijn spieren zeer goed soepel houd. Albert.

Albert Keizer
27/05/2019

Schijf van 5
Tijdens Alie haar studie heeft ze mij begeleid. Er werd een voedingsadvies gegeven met behulp van de schijf van 5. Alie had een overzicht gemaakt wat er over de 7 eetmomenten ingenomen mocht worden. Erg handig, je krijgt echt genoeg om te eten op de dag. Ook had ze nog tips voor de feestdagen en handige apps voor controle op gezonde producten. Ik ben nu 6kg kwijt en volg nog steeds Alie haar adviezen. Eerder heb ik ook wel afslankmethodes gevolgd maar viel na paar maand weer in oude patronen. Verwacht nu dat het niet gaat gebeuren.

Lucy B
27/05/2019
Share our website