Klanten vertellen

  • Home
  • Klanten vertellen

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Dry needling

Gister dry needling behandeling gehad, wat een super behandeling! Alie is zeer zorgvuldig en legt uit wat ze gaat doen. Ik voelde het niet eens dat ze het naaldje zette!! Heb er 4 gehad, in onderbeen,bovenbeen, onderrug en bij de nek...... nergens last van gehad en ik voelde gelijk mijn spieren weer ontspannen...... Een aanrader voor een ieder die last heeft van stijve spieren!!

Jantina Haanstra

geen pijnstillers meer!

Ik liep al heel lang bij een een erkend masseur/fysio's (daarvoor ook al meerde gehad) mijn klachten bleven. Na 1x hier te zijn geweest had ik geen pijnstillers meer nodig! ze pakt alles aan i.p.v. het gebied waar je last van hebt, kan goed luisteren, en voelt precies waar ze moet zijn. Vandaag 2e sessie gehad, heerlijk! Ik raad iedereen haar aan, dit is een

Linda de Raaf

Dorn Therapie

Na een half jaar ischias en behoorlijk veel pijn kwam ik bij Alie met de vraag of zij misschien raad wist. Wat een verschil in een half uur. Met de Dorn-methode heeft ze heel doeltreffend mijn scheefstand opgelost. Sowieso zijn de massages heel fijn, is Alie zeer kundig en een heel fijn persoon waar je helemaal op je gemak bent. Echt een aanrader.

Marijke Roskam

Fascia massage

Ik liep al een tijdje rond met ontzettende pijn in mijn nek en schouders. Gelukkig kon ik al vrij snel terecht bij Alie voor een fascia behandeling. Na de eerste behandeling kwam er de volgende dag voornamelijk veel pijn en verdriet uit, maar de dag erna was de pijn zo goed als weg en voelde ik mij geestelijk ook een stuk lichter! Gelijk een afspraak gemaakt voor een tweede behandeling en daarna geen klachten meer gehad. Al met al een hele fijne ervaring gehad, bedankt Alie!

J Van de wetering

Facsia massage/therapie

Sinds een maand ben ik nu twee keer behandeld door Alie met facsia massage. Ik heb 24 uur per dag pijn met daardoor beperkingen in mijn dagelijkse activiteiten. Na deze twee behandelingen merk ik al verschil: de pijn is verminderd en de beperkingen zijn daardoor minder. Dit geeft zo’n gevoel van opluchting en ontspanning en ik heb de hoop dat er een nog mooier resultaat in het verschiet ligt.

Ninna van Lavieren

Massage

Ik kom al een tijdje bij Alie voor cupping massage, wat best wel intensief is, maar wel fijn. Ik mag graag hardlopen en in beweging zijn, maar daarnaast ben ik moeder en werk ik en wil altijd graag iets voor een ander doen. Toen ik vorig jaar na een heftige periode weer bij Alie kwam , heeft zij mij echt goed geholpen, ten eerste is zij altijd een luisterend oor voor mij en heeft zij mij echt veel tips gegeven, nu geeft Alie mij een massage waardoor ik veel meer rust krijg in mijn lichaam en daardoor ook minder stress. Elke maand doe ik een massage , voor mij een Kadootje.

Li vdV

Burn-out

Een burn-out en goed voor jezelf zorgen. Makkelijk gezegd maar moeilijk gedaan. Hoe zorg je nou goed voor jezelf? Als je altijd klaar staat voor anderen? Massage geregeld is voor mij een stap in de juiste richting. Mede door de massages, luisterend oor en begeleiding (alie is ook coach). Kan ik stapje voor stapje werken aan mijn herstel.

Mariska Horstink

Bindweefselmassage na keizersnede

Na mijn keizersnede was mijn buikhuid verslapt rond mijn navel en er zaten harde stukken rondom het litteken. Alie heeft met de bindweefselmassage de huid per keer strakker gekregen en ook is het litteken steeds zachter geworden. Alie biedt een luisterend oor en geeft altijd goede tips. Ik ben erg blij met het resultaat van de behandelingen van Alie! Ze is echt een aanrader!

Vivian Hooft

Covid en pijnklachten aan schouders

Na mijn herstelperiode na Covid besmetting bleven pijnklachten aan mijn schouders over. Met de vraag me hier vanaf te helpen ben ik bij Alie terecht gekomen. Alie heeft recent een webinar gevolgd over Covid , en de gunstige invloed van massage op herstel na Covid besmetting. Ik ben erg blij met het resultaat van de eerste behandelingen .

Saskia v B

Massage

Ik heb net een heerlijke massage achter de rug, ik kwam binnen met enorme spanning in mijn lijf vanwege het sporten, Alie voelt dit direct en paste haar technieken toe en nog extra cupling. Ik voelde me herboren en helemaal happy, ik merkte direct resultaat. Alie luistert echt naar de klachten, ze geeft goede tips en eventueel advies. Ik vergeet altijd recensies te schrijven maar vind dit tekort doen aan Alie. Alie bedankt weer voor deze zo fijne massage, ik zal zondag de sterren van de hemel lopen. Groeten Esther

Esther Van Bergen

Goed voor lichaam en geest

Ik kom nu anderhalf jaar bij Alie enerzijds om de spieren te verzorgen maar ook zeker voor de ontspanning. Het hartelijke ontvangst gecombineerd met de goede zorg en vakkundige benadering maken het helemaal compleet. Ik kijk elke keer weer uit naar dit rustpunt en stukje verzorging van het lichaam. Een echte aanrader!

Vincent V

Goede resultaten dankzij Massagegeregeld!

Al een aantal jaren kom ik bij Alie voor massage en Dorntherapie. Zij helpt mij echt van mijn klachten af! Ik kan haar aan iedereen aanbevelen en ik ben haar zeer dankbaar!

Tineke ten C

Massage

In 2018 stopte mijn sportmassage behandelingen in Workum, daarvoor vele fysio en Sihatsu praktijken bezocht (vaak zonder enig resultaat). Bij Alie kom ik sinds begin 2019 om de zoveel weken ik als de pijn in de onderrug niet meer te harden is, na 1 of 2 behandelingen is de pijn vaak verdwenen en kan ik weer een beetje normaal lopen.

Ruud W

Afvallen

Na een periode van 2 maanden ben ik dankzij een op maat gesneden dieet 5,5 kilo afgevallen. Dit is binnen de normen welke door het Voedingscentrum worden gehanteerd. Dit betekent dat ik op een verantwoorde wijze ben afgevallen. Hoe heb ik deze periode van 2 maanden ervaren? Na de intake ben ik op advies van Alie begonnen met het bijhouden van een eetdagboek. Doordat dit eetdagboek regelmatig door Alie werd/wordt beoordeeld is het mogelijk om een goed en gezond voedingspatroon aan te leren en vast te houden. Door het goede voedingsadvies heb ik op geen enkel moment een “hongergevoel” gehad. Naast het aanpassen van mijn voedingspatroon ben ik meer gaan wandelen en fietsen. Ook doe ik zo nu en dan oefeningen voor de buik- en rugspieren. Om mijn streefgewicht te bereiken, wil ik nog 1,5 kilo afvallen. Dat dit binnen nu en 3 weken gerealiseerd zal zijn, stemt mij zeer tevreden. Bedankt Alie!!

Tineke T

massage en voeding

Ik ben al vanaf het begin klant bij Alie, voor de massages. En sinds vorig jaar voor de voeding. En nog steeds erg tevreden. Mooi om te zien hoe zowel Alie haar kennis, als haar praktijk zich ontwikkelt heeft de afgelopen tijd. Ga zo door!

Tineke B

Kuiten

Door mijn kuiten kon ik mijn werk en sport niet meer uitvoeren. Na 1 behandeling was alles veel beter! Nu blijf ik natuurlijk langs komen! Vakvrouw !

Anton Buwalda