Klanten vertellen

  • Home
  • Klanten vertellen

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Burn-out

Een burn-out en goed voor jezelf zorgen. Makkelijk gezegd maar moeilijk gedaan. Hoe zorg je nou goed voor jezelf? Als je altijd klaar staat voor anderen? Massage geregeld is voor mij een stap in de juiste richting. Mede door de massages, luisterend oor en begeleiding (alie is ook coach). Kan ik stapje voor stapje werken aan mijn herstel.

Mariska Horstink

Bindweefselmassage na keizersnede

Na mijn keizersnede was mijn buikhuid verslapt rond mijn navel en er zaten harde stukken rondom het litteken. Alie heeft met de bindweefselmassage de huid per keer strakker gekregen en ook is het litteken steeds zachter geworden. Alie biedt een luisterend oor en geeft altijd goede tips. Ik ben erg blij met het resultaat van de behandelingen van Alie! Ze is echt een aanrader!

Vivian Hooft

Covid en pijnklachten aan schouders

Na mijn herstelperiode na Covid besmetting bleven pijnklachten aan mijn schouders over. Met de vraag me hier vanaf te helpen ben ik bij Alie terecht gekomen. Alie heeft recent een webinar gevolgd over Covid , en de gunstige invloed van massage op herstel na Covid besmetting. Ik ben erg blij met het resultaat van de eerste behandelingen .

Saskia v B

Massage

Ik heb net een heerlijke massage achter de rug, ik kwam binnen met enorme spanning in mijn lijf vanwege het sporten, Alie voelt dit direct en paste haar technieken toe en nog extra cupling. Ik voelde me herboren en helemaal happy, ik merkte direct resultaat. Alie luistert echt naar de klachten, ze geeft goede tips en eventueel advies. Ik vergeet altijd recensies te schrijven maar vind dit tekort doen aan Alie. Alie bedankt weer voor deze zo fijne massage, ik zal zondag de sterren van de hemel lopen. Groeten Esther

Esther Van Bergen

Goed voor lichaam en geest

Ik kom nu anderhalf jaar bij Alie enerzijds om de spieren te verzorgen maar ook zeker voor de ontspanning. Het hartelijke ontvangst gecombineerd met de goede zorg en vakkundige benadering maken het helemaal compleet. Ik kijk elke keer weer uit naar dit rustpunt en stukje verzorging van het lichaam. Een echte aanrader!

Vincent V

Goede resultaten dankzij Massagegeregeld!

Al een aantal jaren kom ik bij Alie voor massage en Dorntherapie. Zij helpt mij echt van mijn klachten af! Ik kan haar aan iedereen aanbevelen en ik ben haar zeer dankbaar!

Tineke ten C

Massage

In 2018 stopte mijn sportmassage behandelingen in Workum, daarvoor vele fysio en Sihatsu praktijken bezocht (vaak zonder enig resultaat). Bij Alie kom ik sinds begin 2019 om de zoveel weken ik als de pijn in de onderrug niet meer te harden is, na 1 of 2 behandelingen is de pijn vaak verdwenen en kan ik weer een beetje normaal lopen.

Ruud W

Afvallen

Na een periode van 2 maanden ben ik dankzij een op maat gesneden dieet 5,5 kilo afgevallen. Dit is binnen de normen welke door het Voedingscentrum worden gehanteerd. Dit betekent dat ik op een verantwoorde wijze ben afgevallen. Hoe heb ik deze periode van 2 maanden ervaren? Na de intake ben ik op advies van Alie begonnen met het bijhouden van een eetdagboek. Doordat dit eetdagboek regelmatig door Alie werd/wordt beoordeeld is het mogelijk om een goed en gezond voedingspatroon aan te leren en vast te houden. Door het goede voedingsadvies heb ik op geen enkel moment een “hongergevoel” gehad. Naast het aanpassen van mijn voedingspatroon ben ik meer gaan wandelen en fietsen. Ook doe ik zo nu en dan oefeningen voor de buik- en rugspieren. Om mijn streefgewicht te bereiken, wil ik nog 1,5 kilo afvallen. Dat dit binnen nu en 3 weken gerealiseerd zal zijn, stemt mij zeer tevreden. Bedankt Alie!!

Tineke T

massage en voeding

Ik ben al vanaf het begin klant bij Alie, voor de massages. En sinds vorig jaar voor de voeding. En nog steeds erg tevreden. Mooi om te zien hoe zowel Alie haar kennis, als haar praktijk zich ontwikkelt heeft de afgelopen tijd. Ga zo door!

Tineke B

Kuiten

Door mijn kuiten kon ik mijn werk en sport niet meer uitvoeren. Na 1 behandeling was alles veel beter! Nu blijf ik natuurlijk langs komen! Vakvrouw !

Anton Buwalda

Fibromyalgie massage

Sinds juli ben ik in behandeling bij Alie. Wilde al erg lang een fibromyalgie massage nemen maar stelde het steeds uit. In juli dus eindelijk een massage geboekt. Sindsdien voel ik mij steeds beter m.b.t. mijn fibromyalgie. Ik ben nu zelfs sinds 1 ½ maand gestopt met mijn sterke pijnstillers en slik nu dagelijks alleen nog 2 keer daags 2 paracetamol (& wat natuurlijke supplementen). Ook ben ik sinds 1 oktober meer gaan werken als verpleegkundige (van 24 naar 28 uur). Ik voel mij energieker en kan makkelijker bewegen. Alie bedankt, ik kom maandelijks terug!

Anneloes Alma

bindweefselmassage

pijn in de onderrug..in 1 sessie wist Alie mij te vertellen dat mijn bekken niet gelijk stond ( terwijl ik al naar de fysio en osteopaad was geweest) en heeft dit weer recht weten te zetten. Weg pijn onderrug, een effectieve ( bindweefsel) massage en kundig advies.

Tiny de jager

Sportmassage

Ben door Alie in 2 massages van mijn rugklachten afgeholpen.Beste massage die ik ooit gehad heb.Aanrader!

Douwe Reinsma

Cupping massage

Ik kom nu al een jaar bij Alie en ik wil niet meer anders! Ze denkt altijd met mij mee, ook op financieel gebied, wat als student heel fijn is! Alie geeft mij sinds kort een cupping massage. Wat ik tijdens deze massage heel fijn vind is dat ze zorgt voor afwisseling, eerst masseert ze met haar handen, dan cupping en dan sluit ze het ook weer af met een massage. Het is gezellig en het werkt. Ik kan het iedereen aanraden!

Vera Goeman

Bindweefselmassage

Ik kwam voor vocht in de onderbenen bij Alie, maar ze hielp me met zoveel meer. Na 2 behandelingen is niet alleen het vocht verminderd, maar ook de cellulitis. Als kadootje er bovenop heb ik sinds de massages geen last meer van restless legs. Echt super dit resultaat ik ben er ontzettend blij mee, maar nog niet klaar voor de zomer. Dus ik blijf nog even naar Alie gaan voor massages en ook gezelligheid.

Diana Kuipers

massage

Ik ben nu 3 keer bij Alie geweest. En het is geweldig. Alie kan goed masseren en weet de plekken te vinden. Ik voel dat het werkt en ik kom regelmatig. Ik kan het iedereen aanraden.

mirjam wallig