Klanten vertellen

  • Home
  • Klanten vertellen

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Alles weer heerlijk los

Ik kwam bij Alie om al mijn spieren eens flink los te masseren. Eigenlijk niet om iets te laten doen aan mijn pijnlijke rug en heup waar ik al 1,5 jaar hinderlijk last van heb. Ach, die neemt ze dan ook maar mee en onderhuids diepe problemen behandelt ze dan even met cupping. Ik heb vanavond nog heerlijk even met de honden gelopen met aanmerkelijk minder pijn. Dank je wel Alie!

Tess Kooistra

Cupping

Ik heb drie cupping behandelingen voor mijn bovenbenen gehad. Merk al duidelijk een verschil, mijn huid is veel gladder! De behandeling vond ik niet pijnlijk. Eigenlijk prettig. Verder vind ik Alie een bijzonder integer en kundige therapeut. Een fijn mens. Ik kom zeker terug als ik nog eens klachten heb. Mijn man is ook zeer goed geholpen met dry needling. Hij had last van vastzittende spieren. Alie adviseert om er niet lang mee rond te lopen. Hoe sneller je het aanpakt, hoe eerder je ervan af bent. Na 1 behandeling al zo’n verschil! Heel effectief. Wij eten veganistisch en Alie adviseerde ons vitamine B12 te gebruiken omdat je dit meestal tekort komt. Bedankt! Joop Bais en Marijke Zwanenburg

Marijke Zwanenburg

Dry needling

Ik kom altijd tevreden bij Alie vandaan. Alie voert haar vak met passie uit en is zeer bekwaam. Alie luistert goed en komt dan met een passende behandeling. Met dry needling, ik had er toen nog nooit van gehoord, van een heel vervelende kuit/ voeten klacht afgekomen.

Klaasje Adema

Ge-Wel-Dig

Al 2 zomers ga ik naar de fysio met klachten in mijn arm. Via via werd ik naar Alie verwezen. Eerste afspraak vergeet ik niet weer. Dacht masseur altijd lief was, maar hoppa. Wat een kracht zit er in die handen. Maar wow, wat voelde dit goed. Alie luisterd goed en geeft advies. Nu ze ook de dry needling erbij doet is het echt super. Mijn arm voelt stukken beter. En ze weet meteen de goede punten aan te pakken. Zeer blij met Alie. Raad haar echt aan

Linda Ritskes

Dry needling/fascia massage

Ik heb jaren pijn in mijn re arm en nek. Verschillende fysiotherapeuten en verschillende behandelingen gehad. Ik was ontzettend bang geworden voor dry needling omdat ik bij de Fysiotherapeut pijnlijke ervaring heb gekregen. Bovendien gaf mij dit geen verlichting. Een paar x bij Alie geweest voor verschillende soorten behandelmethoden. Uiteindelijk heeft Alie me een paar maanden van de pijn afgeholpen. De Fascia en toch de dry needling combinatie heeft gewerkt. Alie heeft kennis in pijnbeleving en daardoor werd de angst voor dry needling opgeheven. Binnenkort maak ik weer een afspraak voor een onderhouds behandeling. Omdat ik jaren met pijn heb gelopen, blijft het niet na 1 sessie volledig weg. Alle vertrouwen in deze vakvrouw

Anke Stilma

Dry needling

Gister dry needling behandeling gehad, wat een super behandeling! Alie is zeer zorgvuldig en legt uit wat ze gaat doen. Ik voelde het niet eens dat ze het naaldje zette!! Heb er 4 gehad, in onderbeen,bovenbeen, onderrug en bij de nek...... nergens last van gehad en ik voelde gelijk mijn spieren weer ontspannen...... Een aanrader voor een ieder die last heeft van stijve spieren!!

Jantina Haanstra

geen pijnstillers meer!

Ik liep al heel lang bij een een erkend masseur/fysio's (daarvoor ook al meerde gehad) mijn klachten bleven. Na 1x hier te zijn geweest had ik geen pijnstillers meer nodig! ze pakt alles aan i.p.v. het gebied waar je last van hebt, kan goed luisteren, en voelt precies waar ze moet zijn. Vandaag 2e sessie gehad, heerlijk! Ik raad iedereen haar aan, dit is een

Linda de Raaf

Dorn Therapie

Na een half jaar ischias en behoorlijk veel pijn kwam ik bij Alie met de vraag of zij misschien raad wist. Wat een verschil in een half uur. Met de Dorn-methode heeft ze heel doeltreffend mijn scheefstand opgelost. Sowieso zijn de massages heel fijn, is Alie zeer kundig en een heel fijn persoon waar je helemaal op je gemak bent. Echt een aanrader.

Marijke Roskam

Fascia massage

Ik liep al een tijdje rond met ontzettende pijn in mijn nek en schouders. Gelukkig kon ik al vrij snel terecht bij Alie voor een fascia behandeling. Na de eerste behandeling kwam er de volgende dag voornamelijk veel pijn en verdriet uit, maar de dag erna was de pijn zo goed als weg en voelde ik mij geestelijk ook een stuk lichter! Gelijk een afspraak gemaakt voor een tweede behandeling en daarna geen klachten meer gehad. Al met al een hele fijne ervaring gehad, bedankt Alie!

J Van de wetering

Facsia massage/therapie

Sinds een maand ben ik nu twee keer behandeld door Alie met facsia massage. Ik heb 24 uur per dag pijn met daardoor beperkingen in mijn dagelijkse activiteiten. Na deze twee behandelingen merk ik al verschil: de pijn is verminderd en de beperkingen zijn daardoor minder. Dit geeft zo’n gevoel van opluchting en ontspanning en ik heb de hoop dat er een nog mooier resultaat in het verschiet ligt.

Ninna van Lavieren

Massage

Ik kom al een tijdje bij Alie voor cupping massage, wat best wel intensief is, maar wel fijn. Ik mag graag hardlopen en in beweging zijn, maar daarnaast ben ik moeder en werk ik en wil altijd graag iets voor een ander doen. Toen ik vorig jaar na een heftige periode weer bij Alie kwam , heeft zij mij echt goed geholpen, ten eerste is zij altijd een luisterend oor voor mij en heeft zij mij echt veel tips gegeven, nu geeft Alie mij een massage waardoor ik veel meer rust krijg in mijn lichaam en daardoor ook minder stress. Elke maand doe ik een massage , voor mij een Kadootje.

Li vdV

Burn-out

Een burn-out en goed voor jezelf zorgen. Makkelijk gezegd maar moeilijk gedaan. Hoe zorg je nou goed voor jezelf? Als je altijd klaar staat voor anderen? Massage geregeld is voor mij een stap in de juiste richting. Mede door de massages, luisterend oor en begeleiding (alie is ook coach). Kan ik stapje voor stapje werken aan mijn herstel.

Mariska Horstink

Bindweefselmassage na keizersnede

Na mijn keizersnede was mijn buikhuid verslapt rond mijn navel en er zaten harde stukken rondom het litteken. Alie heeft met de bindweefselmassage de huid per keer strakker gekregen en ook is het litteken steeds zachter geworden. Alie biedt een luisterend oor en geeft altijd goede tips. Ik ben erg blij met het resultaat van de behandelingen van Alie! Ze is echt een aanrader!

Vivian Hooft

Covid en pijnklachten aan schouders

Na mijn herstelperiode na Covid besmetting bleven pijnklachten aan mijn schouders over. Met de vraag me hier vanaf te helpen ben ik bij Alie terecht gekomen. Alie heeft recent een webinar gevolgd over Covid , en de gunstige invloed van massage op herstel na Covid besmetting. Ik ben erg blij met het resultaat van de eerste behandelingen .

Saskia v B

Massage

Ik heb net een heerlijke massage achter de rug, ik kwam binnen met enorme spanning in mijn lijf vanwege het sporten, Alie voelt dit direct en paste haar technieken toe en nog extra cupling. Ik voelde me herboren en helemaal happy, ik merkte direct resultaat. Alie luistert echt naar de klachten, ze geeft goede tips en eventueel advies. Ik vergeet altijd recensies te schrijven maar vind dit tekort doen aan Alie. Alie bedankt weer voor deze zo fijne massage, ik zal zondag de sterren van de hemel lopen. Groeten Esther

Esther Van Bergen

Goed voor lichaam en geest

Ik kom nu anderhalf jaar bij Alie enerzijds om de spieren te verzorgen maar ook zeker voor de ontspanning. Het hartelijke ontvangst gecombineerd met de goede zorg en vakkundige benadering maken het helemaal compleet. Ik kijk elke keer weer uit naar dit rustpunt en stukje verzorging van het lichaam. Een echte aanrader!

Vincent V