gezichts massage

  • Home
  • Informatiepagina's
  • gezichts massage

Gezicht massage behandeling

Klassieke gezichtsmassage is een verfijnde vorm van massage. Tijdens deze massage worden het decolleté, nek-schoudergebied, gezicht en de hoofdhuid gemasseerd. Deze heerlijke massage zorgt hierdoor voor een goede doorbloeding en stimuleert dat de afvalstoffen worden afgevoerd. Een gezichtsmassage is niet te vergelijken met een ander vorm van massages. Het is wel een momentje voor je zelf. In het gezicht zitten meridianen en acupunctuurpunten. Zachte strijkingen en lichte druk op deze punten zorgt voor minder spanning op uw voorhoofd, slapen, kaak en kruin.

  • Effect: ontspanning, stressvermindering en stimulering van uw bloedsomloop. Daarnaast vertraagt een gezichtsmassage uw verouderingsproces.

  • Een gezicht massage zorgt niet alleen voor een betere afvoer van afvalstoffen, het stimuleert ook de aanvoer van voedingsstoffen. Het activeert de bloed doorstroming en de opname van de zuurstof door de huid.

  • Massage helpt tegen hoofdpijn
    Masseren van de nek werkt natuurlijk ontspannend, maar helaas slechts voor korte tijd. Als behandeling voor spanningshoofdpijn of migraine is masseren niet zinvol. Zelfs voor hoofdpijn met nekproblemen als oorzaak, geldt dat bijvoorbeeld actieve houdingstherapie veel effectiever is. Ook hierbij kan ik uw je helpen. Vraag naar de mogelijkheden.


Gemasseerde zones en behandeling:

30 minuten:
Gezicht, hoofd, oren en een klein gedeelte van de nek en decolleté. Lichte tot matige druk.
 
45 minuten:
Beginnen met achterkant schouder en nek. Daarna voorkant gezicht, hoofd, oren, decolleté en klein gedeelte weer van de nek. 

gezicht massage sneek

Share our website