Hooikoorts taping


Hooikoorts ….vele mensen hebben er last van. 

Vele mensen gingen voor met goed resultaat in omgeving Sneek! Helpen de door de huisarts voorgeschreven of vrij verkrijgbare medicijnen en homeopatische middeltjes niet voldoende, of wilt u liever geen medicijnen gebruiken, bijvoorbeeld omdat u zwanger bent? Dan kunt u de hooikoorts klachten bestrijden met behulp van Medical Tape. De Medical Tape wordt  aangebracht op borst en rug. Deze beïnvloedt de hulpademhalingsspieren en via het zenuwstelsel het longgebied. De tape blijft ongeveer een week zitten, maar het effect werkt door.

Meestal is één keer tapen voldoende voor een forse klachtenreductie voor langere tijd. Het is zelfs mogelijk dat de toepassing van medical taping zorgt voor een klachtenvrij hooikoortsseizoen. Het is aan te raden de tape aan te laten brengen aan het begin van het hooikoorts seizoen. (Ook voor kinderen) Wanneer dat is, hangt af van de pollen waarvoor je allergisch bent. Deze manier van tapen kan ook verlichting brengen bij COPD. Daarnaast blijkt deze tape ook een zeer positief resultaat te kunnen bieden bij hoesten door bronchitis of een flinke verkou  

Medical Taping kan oplossing bieden bij hooikoorts!


Vele mensen gingen voor met goed resultaat. Wetenschappelijk is er niets bewezen hoe het werk. Het resultaat is ook niet echt onderzocht. Maar 80% van de mensen die ik tape heeft er baat bij.
 

Voor tarieven klik hier op.

 contact   

 


 

Share our website