massage na corona

  • Home
  • Informatiepagina's
  • massage na corona

Masseren na covid 19.
 Herstel na Covid 19 (corona) gaat niet zo snel als je zou willen. Vaak verlies van spiermassa en zijn ook de longen aangetast. Gevolg is dat de conditie een flink stuk is gedaald. De nasleep van besmetting van Covid 19 verloopt bij iedereen anders. 
Het Nederlands genootschap voor Sportmasseurs heeft een bijscholing gegeven die speciaal gericht is op herstel na Covid 19. 
Doormiddel van de juiste massage, bewegen en voeding gaat het herstel stukken beter en ook sneller. Kijk naar je leefstijl en kies samen met mij voor de juiste. 
 
Wat kan ik voor je betekenen:
Als Sportmasseur kan ik je begeleiden/advies geven om te bewegen.  Na het ziek zijn is het lichaam niet klaar om fysiek te belasten. Dit moet je gaan opbouwen. Aandacht voor inspanning en rust is hierbij heel belangrijk. De wetenschap heeft geen idee hoeveel mensen blijvende klachten van de covid 19 houden. Masseren doormiddel van diverse technieken en niet alleen de spieren maar ook de facia ( bindweefsel) te gaan behandelen. Spieren worden sterker en soepeler. Afvalstoffen worden hierdoor ook afgevoerd. 
Het masseren moet opmaat gebeuren en heeft een opbouwende structuur. Ik luister naar mijn cliënten en hierop pas ik de behandeling aan. 
 Als voedingsdeskundige kan ik kijken naar het eetgedrag. Spieren kun je op bouwen door meer eiwitten te gaan eten. Wat zijn dan de juiste keuzes en hoe kan je dit toepassen in je leven.
 
Resultaat van de massage en voedingsadviezen:
Je voelt je fitter, slaapt beter en je spieren worden sterken. Zodat je, je langzaam het eigen leven weer in de hand kunt hebben. 

 
                    
massage na corona / covid sneek