Pro-Vital

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Pro-Vital

Pro-vital

In ons dagelijkse eetpatroon ontbreken waardevolle voedingsstoffen. Dit wordt veroorzaakt door verschraling van landbouwgrond, bestrijdingsmiddelen en kunstmatige voedselbewerking. Het gevolg is een tekort aan vitaminen en mineralen. Je vult dit tekort efficiënt aan met natuurlijke voedingssupplementen van hoogwaardige kwaliteit. Pro-Vital innoveert continu met de nieuwste inzichten en gebruikt de beste natuurlijke grondstoffen in de markt. Door het gebruik van weinig vulstoffen, capsules die geschikt zijn voor vegetariërs en onze
tabletten met lage slagkracht want alleen zo neemt jouw lichaam de werkzame stoffen optimaal op. Zo bieden Pro-vital een uniek assortiment. Natuulijke voedingssupplementen ondersteunen je lichaam.

Kwaliteit van eigenbodem. pro-vital grondstoffen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Uiteraard leven zij de Nederlandse en Europese wetgeving na bij het samenstellen van  natuurlijke voedingssupplementen. Daarnaast gebruiken zij de meest recente inzichten uit onderzoek en wetenschap. Het ontwikkelteam werkt samen met de meest vooraanstaande universiteiten, apothekers, biologen, natuurartsen en therapeuten voor een optimale samenstelling. Productielaboratoria testen de productsamenstellingen uitgebreid om een hoge therapeutische werking te realiseren.

Bestellen in deze praktijk pro-vital voedingssupplementen van Pro-vital:
je vindt Pro-vital niet zomaar in de winkel, Want deze supplementen zijn alleen op voorschrift verkrijgbaar. o.a bij Artsen, Apothekers, gezondheids praktijken. Zij weten precies welke formule het beste past bij de situatie van hun cliënten. Om te voorkomen dat op eigen inzicht deze formulies innemen en terleurgesteld raken als de verwachte werking uitblijft. Ophalen of opsturen kan geregeld worden in deze praktijk Massage Geregeld. Voor advies  en vragen neem dan contact op.

Voor 15.00 uur besteld en betaald, binnen 2 werkdagen in huis.
Verzendkosten 1 product.  € 3,99  vanaf 2 producten gratis verzending.
Uw vragen worden zo snel mogelijk beantwoord.

Ook  in de praktijk zijn de vitamine en mineralen te koop. Wel eerst even bellen voor een goed advies of afspraak. 

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.
Voedingssupplementen van Pro-Vital zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn. 


website Pro-Vital klik hierop.

Hier vindt u informatie en de omschrijving van de supplementen.

tarieven lees verder