Werkwijze


Het Intake gesprek: Na de kennismaking stuur ik je een uitgebreide vragenlijst en vraag ik je gedurende 5 dagen een eetdagboek bij te houden. We bespreken de verbeterpunten en stellen een persoonlijk stappenplan op om mee aan de slag te gaan. Daarna doen we een uitgebreide meting.
 

Eenmalig voedingsadvies: Wil je graag weten hoe het met je voedingspatroon is gesteld? Dan is een eenmalig voedingsadvies misschien iets voor jou. Gedurende een aantal dagen houdt je een eetdagboek bij. Deze zal ik analyseren. De uitkomsten hiervan neem ik met je door. Geef je dan advies over je eiwitten, koolhydraten en vetten. Daarnaast kijk ik ook naar de vitamines en minaralen

Vervolgconsulten: Hoeveel consulten je nodig hebt is voor iedereen anders en is afhankelijk van je doel(en) en je persoonlijke situatie, Voor de meeste mensen geldt dat ze het meest gebaat zijn bij begeleiding van ongeveer 12 weken zodat ze stap voor stap kunnen werken aan het veranderen van gewoontes en gedrag.  Het kan ook zijn dat jij het prettig vindt om na het eerste of tweede gesprek zelfstandig verder te werken met de informatie en adviezen die je gekregen hebt. Dan kan dat ook!

Weegconsulten: Heb je een stok achter de deur nodig? Elke week of om de week bij mij op de weegschaal kan voor jou net de stok achter de deur zijn die je nodig hebt. Dit consult duurt 15 min.
 

Waarbij je gewicht, BMI, Spiermassage, vet op de weegschaal gemeten wordt.  Een weegconsult wordt gedaan als je, je doel hebt behaald. Maar toch onder controle wilt blijven

Je hoeft ook niet elke week te komen om de 14 dagen is ook prima. Na gelang de hulpvraag.

Doorverwijzing naar arts of ander behandelaar: Ik ben geen arts of therapeut en stel dan ook geen diagnoses. Ik geef enkel advies. Mocht ik twijfelen over lichamelijke aandoeningen, dan verwijs ik je door naar de huisarts of een therapeut. Ook als er al bepaalde lichamelijke klachten bekend zijn, dan kan het zijn dat ik je eerst verwijs naar je huisarts, behandelend arts of therapeut. Zodat ik, in samenspraak met alle behandelende partijen, op een veilige manier met je aan de slag kan gaan.


Voor  
tarieven  klik er op!

Voor vragen of afspraak neem contact op!

Share our website