speciaal Pro-Vital

  • Home
  • Informatiepagina's
  • speciaal Pro-Vital

Lactoferrine Supra!
Pro- vital is erg enthousiast over de stof lactoferrine. En krijgen daarom ook vele positieve reacties over deze producten waarin lactoferrine verwerkt wordt. Pro-vital is dan ook erg blij dat ze, samen met onze twee samenwerkende artsen en alle opgedane kennis van de afgelopen jaren, een eigen lactoferrine supplement hebben ontwikkeld.
Lactoferrine Supra Bij Pro-Vital willen zij uitsluitend producten aanbieden met een hoogwaardige kwaliteit. Weten waar de grondstoffen voor deze supplementen vandaan komen is dan essentieel. Van onze geïmporteerde producten bleek het niet mogelijk om deze informatie te achterhalen. Dus hebben zij de ontwikkeling en productie zelf op zich genomen. Alleen zo kunnen zij een lactoferrinesupplement aanbieden waar zij precies de oorsprong van weten. Een inspirerend en leerzaam traject met een prachtig supplement als eindresultaat.basis van onze nieuwe Lactoferrine Supra wordt gevormd door lactoferrine met een zuiverheid van boven de 95%! We gebruiken 70,5 mg lactoferrine per capsule, afkomstig van verse melk die gegeven is door koeien uit Nieuw-Zeeland. Er is heel bewust gekozen voor specifiek deze koeien als lactoferrinegrondstof. Ze grazen namelijk in hoog-gras, zijn bijna het gehele jaar buiten en hebben een leven onder optimale dierlijke condities. Daarbovenop wordt de puurheid en zuiverheid van de lactoferrine verkregen door een uniek en bijzonder mild proces, waardoor de lactoferrine nog beter haar unieke structuur en werking behoudt.
 

 
-----------------------------------------------------------
FemmeCare

Pro-Vital ondersteuning voor vrouwen met hormonale klachten.
Deze FemmeCare is totaal op de schop gegaan. Hormonale disbalans bij vrouwen blijft ook een lastig iets. Mede om deze reden hebben zij een unieke compacte formule ontwikkeld met twee vitaminen en twee kruiden die goed samenwerken in de onze nieuwe FemmeCare. Vitamine D3 Quali-D® van DSM en MenaQ7 vitamine K2. Vitamine K2 en D3 zijn vet oplosbare vitaminen met tal van belangrijke functies in ons lichaam. Vitamine K ondersteund onder andere de bloedstolling, vitamine K is ook betrokken bij het functioneren van botweefsel maar ook van hart en bloedvaten. 

Voor onze botten is er een centrale rol weggelegd voor vitamine K. Deze ligt in het reguleren van calcium en osteocalcine. Mede hierom is het nemen van vitamine K vaak een logischere stap en beter dan het suppleren van calcium. Menaquinone-7 (MK-7) is de natuurlijke vorm van vitamine K2. Deze vorm komt van nature in gefermenteerde kikkererwten. 
Vitamine K2 MK-7 heeft een 8 tot 12 keer betere biologische beschikbaarheid dan andere vormen van vitamine K en deze vorm wordt snel en volledig opgenomen in ons lichaam. MK-7 blijft daarnaast ook langer in het lichaam aanwezig en is effectiever dan reguliere vitamine K. Vitamine D is belangrijk voor onder meer onze botten, tanden, spieren en het ondersteund onze weerstand. 

Cimicifuga ook wel zilverkaars genoemd is een vrouwenkruid dat de normale activiteit van het vrouwelijke hormonale systeem ondersteunt. Het helpt bij opvliegers, wisselende stemmingen en andere issues die tijdens de overgang kunnen ontstaan. Cimicifuga reguleert de vrouwelijke hormoonhuishouding. Dit komt waarschijnlijk door de remmende werking op de afgifte van luteïniserend hormoon (LH). Dit hormoon wordt in verband gebracht met nachtzweten en opvliegers. 
Zilverkaars heeft een bevorderende werking op de doorbloeding in het bekken en stimuleert ook de menstruatie wanneer deze moeizaam op gang komt of uitblijft, bijvoorbeeld na een zwangerschap. 

Als laatste is Salvia Officinalis folium toegevoegd. Salvia Officinalis folium is net als de Cimicifuga bij uitstek een vrouwenkruid. Het wordt met succes ingezet tijdens de overgang en stimuleert het vrouwelijke hormonale systeem en helpt tegen (nacht)zweten. Een bijzonder krachtige formule die uitblinkt door zijn eenvoud. 


Ondersteun je hormonen op unieke en eigenzinnige wijze, kies FemmeCare van Pro-Vital®. 

---------------------------------------------------------
SafraZen
Deze uitgebreide blend met het rode goud, waarin het hoofdingrediënt Safraan is, maakt een complex voedingssupplement, namelijk SafraZen. De wereld van nu is voor velen een drukke wereld waar iedereen haast lijkt te hebben en tot rustkomen soms lastig te realiseren is. Een rustgevende suplement.
SafraZen kan uw  rust** laten ervaren dankzij natuurlijke kruidenextracten van saffraan, brahmi en passiebloem. Naast deze natuurlijke rustgevers** bevat het supplement vitamine B6 en biotine. Deze vitamines zijn goed voor het concentratievermogen en dragen bij aan de geestelijke veerkracht. SafraZen is gebouwd rondom het 'rode goud"  Het in de volksmond genoemde “rode goud”; Saffraan is de basis van de SafraZen van Pro-vital. 

 


Net even anders zijn diverse supplementen op de markt die SafraZen als naam gebruiken. Dat was tien jaar geleden, toen Pro-vital op de markt kwamen met dit product, totaal anders. De SafraZen is door de jaren heen bijgeschaafd en zo geoptimaliseerd vanuit de ervaringen in de praktijk. Zo is er een uitgekiende formule ontstaan die op basis van samenstelling en dosering uniek is binnen de markt van supplementen op basis van Safraan.