Afvallen werkwijze

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Afvallen werkwijze

Het Intakegesprek:
 
Afvallen in Sneek dat kan ook bij Massage Geregeld.  Na de kennismaking stuur ik u een uitgebreide vragenlijst en vraag ik gedurende 5 dagen een eetdagboek bij te houden. We bespreken de verbeterpunten en stellen een persoonlijk stappenplan op om mee aan de slag te gaan. Daarna doen we een uitgebreide meting.


Eenmalig voedingsadvies: Wilt u graag weten hoe het met uw voedingspatroon is gesteld? Dan is een eenmalig voedingsadvies misschien iets voor u. Gedurende een aantal dagen houdt u een eetdagboek bij. Deze zal ik analyseren.
De uitkomsten hiervan neem ik met u door. En zal ik u advies over uw inname van het aantal eiwitten, koolhydraten en vetten. Daarnaast kijk ik ook naar de vitamines en mineralen


Vervolgconsulten: Hoeveel consulten nodig hebt is voor iedereen anders en is afhankelijk van uw doel(en) en uw persoonlijke situatie, Voor de meeste mensen geldt dat ze het meest gebaat zijn bij begeleiding van ongeveer 12 weken zodat ze stap voor stap kunnen werken aan het veranderen van gewoontes en gedrag.  
Het kan ook zijn dat u het prettig vindt om na het eerste of tweede gesprek zelfstandig verder te werken met de informatie en adviezen die u hebt gekregen. Dan kan dat ook!


WeegconsultenHeeft u een stok achter de deur nodig? Elke week of om de week bij mij op de weegschaal kan voor u net die motivatie zijn die u nodig hebt. 
Dit consult duurt 15 min.
Waarbij uw gewicht, BMI, spiermassavetpercentage op de weegschaal gemeten wordt.  Een weegconsult wordt gedaan als u, uw doel hebt behaald. Maar toch onder controle wilt blijven


hoeft ook niet elke week te komen om de 14 dagen is ook prima. Naar gelang de hulpvraag.


Doorverwijzing naar arts of andere behandelaar: Ik ben geen arts of therapeut en stel dan ook geen diagnoses. Ik geef enkel advies. Mocht ik twijfelen over lichamelijke aandoeningen, dan verwijs ik u door naar de huisarts of een therapeut. Ook als er al bepaalde lichamelijke klachten bekend zijn, dan kan het zijn dat ik u eerst terug verwijs naar uw huisarts, behandelend arts of therapeut. Zodat ik, in samenspraak met alle behandelende partijen, op een veilige manier met u aan de slag kan gaan.

 

Share our website